11.10.09

Overlæsning

(klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Jeg får slet ikke læst nogen bøger til ende for tiden. Det hænger delvist sammen med, at jeg har begravet mig i en 40-siders opgave til universitetet (som for øvrigt hedder Oh wow. Yeah. Right. Right. Yeah. Yeah. Yeah. Oh, that's great + en længere undertitel), men så er der også det problem, at jeg har fået en frygtelig uvane med at læse i alt for mange bøger på en gang. Det er sågar lige gået op for mig, at jeg har glemt at lægge Harald Voetmanns Trivia II i bunken.
Jeg læser resten af Pablo Llambias' gen-/omskrivning af Suzanne Brøggers Kærlighedens veje og vildveje i dag - jeg er sært medrevet... prøver at finde ud af,hvad der egentlig foregår. Også Hans Otto Jørgensens smadrede flapremonster Hjernens egen store hund skal jeg snart have tygget færdig. De to bøger skal jeg have skrevet om her på bloggen.
Beckett er en højtlæsningsbog og Arkadii Dragomoshchenko læser jeg fordi jeg for tiden interesserer mig særligt for litteratur der udforsker forholdet mellem erindring og fantasti + som forberedelse til Audiatur-festivalen i Bergen i begyndelsen af november.
Céline og Mann læser jeg som en del af en bestræbelse på at sørge for at få læst lidt flere klassikere (det kan hurtigt gå hen og blive ren dansk sæson-læsning hele vejen igennem) og The Counterlife er simpelthen der jeg er nået til i min langsomme læsning af hele Philip Roths forfatterskab (jeg er ved at læse samtlige Zuckerman-bøger). Sidst men ikke mindst har jeg sat mig for at læse hele En dramatikers dagbok, men det kommer nok til at tage et par år. Der er to gigantiske bind (skønne billige paperbacks købt i Kristianstad Bokhandel for godt en uges tid siden)... og så er der selvfølgelig Harald Voetmanns b-sider. Ren lystlæsning.

Nå men så længe jeg sidder her og blogger bliver bunken jo ikke mindre - så jeg takker af for nu.